Nova vest
Atletika

Petak, 03.03.2017.

19:44

Kako je Arena nosila Hrvaticu do srebra

Austrijanka hrvatskog porekla Ivona Dadić osvojila je srebrnu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u petoboju u Beogradskoj areni.

Izvor: B92

Autor:B92

Kako je Arena nosila Hrvaticu do srebra
Starsport

Ona je ostvarila rezultat od 4767 bodova, iz prvoplasirane takmičarke iz Belgije Nafisatu Tim koja je do zlata stigla sa 4870 bodova. Bronzu je osvojila Mađarica Farkaš sa ostvarenih 4723 bodova.

Od izveštača B92 iz Beogradske arene Sare Milićević.

Po završetku takmičenja Ivona Dadić je izjavila da joj je publika u Areni mnogo pomogla da dodođe do medalje.

Osećala sam se kao na domaćem terenu, publika je bila na mojoj strani, osećala sam se fenomenalno, pa je zato i rezultat bio takav. Bez publike ne ide. Arena je prekrasna, svi su govorili da staza možda nije brza, ali ja sam pokaza da jeste. Prezadovoljna sam sa tri lična rekorda, uz to i jedan austrijski rekord i drugo mesto. Dopada mi se ovde, sigurno ću ponovo doći u Beograd. Ova medalja mi mnogo znači, imam 23 godine, još sam na početku, samo da ostanem zdrava i mislim da me čeka još velikih stvari. Ovaj rezultat će mi poslužiti i za dobar nastavak sezone na otvorenom“, rekla je Ivona Dadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve