Nova vest
Atletika

Ponedeljak, 26.12.2016.

14:30

Ćorić i dalje na čelu AK Novi Pazar

Privatni preduzetnik Nusret Ćorić ostaće na čelu Atletskog kluba Novi Pazar i u naredne četiri godine.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Za potpredsednike su imenovani Senad Koničan i Edhem Dacić, odlučeno je na današnjoj skupštini tog kluba.

"Osim redovnog, naša skupština imala je i izborni karakter. Motiv je bio da, kao i Atletski savez Srbije pre osam meseci, složimo tim za predstojeći olimpijski ciklus. U Riju smo imali Amelu Terzić, verujem da ćemo 2020. godine u Tokiju imati barem dvoje olimpijaca", rekao je sportski direktor i zvanični zastupnik pazarskog kluba Edin Zuković.

Ćorić (56) je za predsednika ovog atleskog kolektiva prvi put izabran 2009. godine. On je prethodno bio sponzor Amele Terzić, koja je višestruka evropske šampionka u mladjim kategorijama.

Predsednik klupskog Nadzornog odbora i dalje je Elmir Habobović, a šestočlanom Upravnom odboru biće pridodati još predstavnik sudijske organizacije i dvojica privrednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

22 h

U fokusu

Vidi sve