Nova vest
Atletika

Subota, 23.05.2015.

15:59

Koncert za izgradnju Ameline kuće

Koncert od čijeg će prihoda biti izgrađena kuća atletičarki Ameli Terzić biće održan 31. maja na terenima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na Košutnjaku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Kako je saopštila organizacija „Nastavi tradiciju“, na koncertu će nastupiti muzičari Dženan Lončarević, Kaliopi, Dejan Petrović sa Big bendom, „Hypnotized“ i Eksploziv. Ulaznice koštaju 500 dinara, a mogu se kupiti preko Eventima.

Organizator Miloš Obradović rekao je da manifestacija „Nastavi tradiciju“ slavi pet godina uspešnog rada.

Nas odlikuje angažovanje velikog broja studenata i srednjoškolaca koji pomažu u stvaranju boljih uslova za mlade i pružaju im podršku za dalji nastavak uspešnog rada u oblasti koju su odabrali. Zato je naš izbor pao na to da pomognemo mladoj reprezentativki Ameli Terzić, kao i da se pomogne atletskom klubu Novi Pazar u nabavci neophodnih sportskih rekvizita“, rekao je Obradović.

Pevač Dženan Lončarević je pozvao ljude koji vole dobru muziku da dođu na koncert.

U Srbiji ima mnogo humanih ljudi za koje verujem da će se odazvati i ovoj akciji i doći da nas slušaju u nedelju“, rekao je Lončarević.

„Nastavi tradiciju“ je najveći regionalni omladinski projekat, u organizaciji studenata Srbije i Univerziteta u Beogradu, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Univerzitetskog sportskog Saveza Srbije i Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Ove godine održava se u 13 gradova, a pored gradova Srbije, projekat se realizuje u Tuzli i Banjaluci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

1 d

U fokusu

Vidi sve