Nova vest
Atletika

Subota, 18.04.2015.

13:45

Nikolić: Kiša uništila samo frizuru

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić rekao je da je veoma zadovoljan pošto je u trci oboren rekord po broju učesnika na maratonu u glavnom gradu Srbije.

Izvor:

Autor:

Default images
Tanjug

Nikolić je rekao da, "osim frizure koja mu je propala zbog kiše", nosi pozitivne utiske.

"Utisci su vrlo povoljni prevashodno zbog onoga što je najvažnije, a to je uvećan broj učesnika u polumaratonu i maratonu. Prošle godine učestovalo je 2.650 takmičara iz 52 zemlje, a danas 4.500 iz 56 zemalja", rekao je Nikolić.

Beogradskim maraton, održanim 28. put, u muškoj konkurenciji dominirali su Kenijci, a pobedio je Silas Sang, dok je u ženskoj konkurenciji pobedila Abebu Adunja iz Etiopije.

"To su rekreativci koji su sa svih kontinenata zbog maratona došli u Beograd o svom trošku. Sami su platili prevoz i smeštaj u Beogradu i nadamo se da su zadovoljni organizacijom dogadjaja i ostalim utiscima, jer je to najvažnije za pripremu i organizaciju narednog", dodao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve