Nova vest
Atletika

Subota, 18.04.2015.

12:30

Kako je izgledao Beogradski maraton

Završen je 28. Beogradski maraton, pobednik je Kenijac Sang, dok su u polumaratonu pobedili Ana Subotić i Velimir Bojović.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Tanjug

Istovremeno je održana i Trka zadovoljstva na pet kilometara na kojoj je učestvovao veliki broj građana, bez obzira na loše vremenske uslove.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je učestvovao u Trci zadovoljstva rekao je da je iz glavnog grada poslata najlepša slika u svet.

"Trčao sam jer sam lično hteo da dam primer ljudima da treba izaći napolje i baviti se sportom. Maraton je sjajna prilika za to, da ljudi porodično izađu i svetu pošaljemo sliku zajedništva. Video sam mnogo dece na stazi, porodica, starijih, svi smo bili tu da pokažemo šta je Beograd", izjavio je Mali novinarima na cilju ispred hotela Moskva.

.

.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

4 h

U fokusu

Vidi sve