Nova vest
Atletika

Utorak, 27.01.2015.

19:14

Održana 17. Svetosavska trka

U Valjevu je u utorak održana 17. Svetosavska ulična trka uz učešće više od 200 takmičara u obe konkurencije, od najmlađih do pripadnika vojske i policije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Najuspešniji su bili Uroš Kutlešić iz Užica kod seniora i Sanja Stolić iz Leposavića kod seniorki. Kod seniora, drugi je bio Saša Stolić iz Leposavića, a treći Milan Mitrović iz Šapca.

Među seniorkama, druga je Jagoda Zečević iz Šapca, a treća Teodora Simović iz Novog Pazara.

U juniorskoj konkurenciji, najuspešniji su bili Miloš Mitrović, Žarko Novaković i Haris Ajdarević u muškoj, odnosno Elvedina Zornić, Tamara Mićević i Milica Golubović u ženskoj konkurenciji.

Najbolji vojnici bili su Aleksandar Milosavljević iz Kraljeva, Miroslav Marković (Topčider) i Toma Kalezić iz Beograda, dok su najbolji policajci bili Miloš Raičević (, Darko Antić i Josip Josipović.

Trčalo se centralnim gradskim ulicama, što je dovelo do saobraćajnog kolapsa u centru grada.

Svetosavska trka pokrenuta je devedesetih godina prošlog veka, a posle kraćeg prekida obnovljena je 2002. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

10 h

U fokusu

Vidi sve