Nova vest
Atletika

Četvrtak, 28.08.2014.

19:13

Ivana prva u Cirihu, druga u DL!

Srpska atletičarka Ivana Španović trijumfovala je na mitingu Dijamantske lige u Cirihu i osvojila ukupno drugo mesto u tom takmičenju.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Ona je trijumfovala skokom 6.80 metara.

Drugo mesto zauzela je Tijana Bartoleta skokom od 6.76 metara, a treća je Britni Rese, sa rezultatom 6.66 metara.

Skokom u prvoj seriji od 6.80 metara Ivana je zauzela prvo mesto i sačuvala ga do samog kraja takmičenja.

Pobeda je Španovićevoj donela nove bodove tako da je ukupno osvojila 16 poena, isto koliko i drugoplasirana Tijana Bartoleta, ali i pored istih broja bodova prvo mesto u ukupnom plasmanu pripalo je Amerikanki zbog većeg broja pobeda tokom cele serije mitinga.

"Trijumfovati na mitingu u Cirihu predstavlja san svakog atletičara i zaista sad presrećna zbog pobede iako mi je nedostajala pobeda više u odnosu na Bartoletu da bi se kući vratila sa dijamantom. Iako imamo isti broj bodova, dijamant je pripao njoj, ali kad saberem sve utiske možda bi mi dva dijamatna ove godine bili previše, tako da ovaj izazov ostavljamo za narednu godinu“, našalila se srpska atletičarka aludirajući na dijamantski prsten koji je dobila od svog verenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Trijumf Kenijaca na 57. Belom krosu

Kenijski atletičeri Albert Kipkorir Tonui u muškoj i Filis Čeboriot Kipkerio u ženskoj konkurenciji seniorski su pobednici 57. Belog krosa koji je održan u Parku prijateljstva na Ušću.

B92.Sport

17:48

2 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d