Nova vest
Atletika

Četvrtak, 14.08.2014.

22:53

Jelača: Oduševljenje, sreća, radost

Srpska atletičarka Tatjana Jelača izjavila je da se osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Cirihu odužila ljudima koji su verovali u nju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Ne mogu da sakrijem svoje oduševljenje, sreću i radost. Nisam želela da govorim o rezultatu i da najavljujem ništa, nego sam sve čuvala u sebi. Ostvarila sam ono što sam zamislila i sada samo želim sve više.Hvala svima na neizmernoj podršci koju su mi pružili, nadam se da sam se na ovaj način odužila svima koji su verovali u mene. Idemo dalje“, rekla je Jelača.

Jelača je svoj najbolji hitac izvela iz četvrtog pokušaja, kada je koplje bacila 64,21 metar i tako postavila novi nacionalni rekord.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

1 d

U fokusu

Vidi sve