Nova vest
Atletika

Sreda, 13.08.2014.

22:37

Ristić: Povreda jača od želje

Srpski atletičar Milan Ristić rekao je da ga je povreda na treningu sprečila da startuje u kvalifikacijama na 110 metara prepone na prvenstvu Evrope u Cirihu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Na treningu u utorak uobičajeno sam radio na zagrevanju i osećao sam se dobro. Medjutim, kada sam počeo da radim prepone iz bloka došlo je bola u zadnjoj desnoj loži. Nakon konsultacija sa našim timom lekara, odlučeno je da se ne ruzikuje teža povreda i da odustanem od takmičenja", rekao je Ristić za sajt Atletskog saveza Srbije.

On je dodao da mu nije bilo svejedno, ali "da je to sport".
"Jako mi je žao, jer mi je ovo bila odskočna daska za dalje. Znam da mogu mnogo bolje od rezultata koji sam postigao ove sezone i verujem da imam još puno prostora za napredak. Nije mi bilo svejedno kada je odluka doneta, ali to je sport. Sledeće godine vratiću se još spremniji i brži, samo da budem zdrav. Hvala svima na podršci, želim mnogo sreće svim atletičarima iz naše reprezentacije u daljem toku takmičenja", dodao je Ristić.

Ranije se Emir Bekrić se plasirao u finale na 400 metara prepone, dok Milošu Raoviću to nije pošlo za rukom na 400 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve