Nova vest
Atletika

Nedelja, 16.09.2012.

23:00

WRB: Pobede Terzićeve i Petrovića

U nedelju je u organizaciji kompanije Delta sport i Brenda Najki održana gradska trka “We run Belgrade”, na kojoj su pobedili Amela Terzić i Mirko Petrović.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Terzićeva je do trijumfa došla u vremenu od 15:46 minuta, ispred Sonje Stolić i Teodore Simović. U konkurenciji muškaraca, Petrović je u cilju imao vreme od 14:36 minuta, a sledili su ga Velimir Bojović i Kristijan Stošić.

U toj trci učešće je uzelo 6.500 Beograđana svih starosnih doba, a trku dugu pet kilometara su predvodili domaći atletičari Ivana Španović, Emir Bekrić i Igor Šarčević, inače promoteri akcije.

Pored srpskih atletičara, u trci su učestvovale i brojne ličnosti iz javnog života, a među njima i vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović, trener Radničkog i selektor srpskih vaterpolista Dejan Udovičić i rukometaš Ognjen Kajganić.

Ovogodišnje izdanje trke “We run Belgrade”, inače, je stavio našu prestonicu rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama, gde se veliki praznik trčanja tradicionalno održava već dugi niz godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve