Nova vest
Atletika

Utorak, 18.01.2011.

16:28

Kuzmanović odredio kandidate za EP

Selektor atletske reprezentacije Srbije Dragiša Kuzmanović objavio je spisak kandidata za učešće na prvenstvu Evrope u dvorani u Parizu od 4. do 6. marta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na spisku su Biljana Topić (troskok), Ivana Španović (skok u dalj), Tatjana Mitić (60 metara), Asmir Kolašinac (kugla), Milan Jotanović (kugla), Mihail Dudaš (sedmoboj), Igor Šarčević (sedmoboj), Goran Nava (1.500 m) i Emir Bekrić (400 m).

"Atletičari su ili ostvarili norme, ili su blizu da već na prvim takmičenjima obezbede kartu za Pariz. Najviše me raduje vest da je povreda ledja Biljane Topić, zbog koje je propustila prošlu sezonu, na dobrom putu da najzad bude sanirana", istakao je Kuzmanović.

On je napomenuo da se na pripremama u Portugaliji povredila naša rekorderka u skoku u dalj.

"Španović je juče napustila pripreme zbog bola u leđima. Preglede će obaviti lekari na VMA i tada ćemo saznati nešto više o stepenu povrede i vremenu koje će biti potrebno za oporavak. Nadam se da to neće ostaviti traga na njenu formu i da će spremno dočekati svoje prvo seniorsko prvenstvo Evrope u dvorani", optimista je Kuzmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve