Nova vest
Atletika

Ponedeljak, 06.09.2010.

13:22

Jelača bez "američkog sna"

Bacačica koplja, reprezentativka Srbije, Tatjana Jelača, nezadovoljna napustila UNiverzitet nebraska i vratila se u Srbiju.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Jedna od najboljih srpskih atletičarki Tatjana Jelača vraća se ekspresno sa Univerziteta Nebraska, gde je trbalo da studira i bavi se atletikom. Kako prenosi "Sport" Jeleča se na ovaj korak odlučila posle samo 14 dana boravka u SAD, nezadovoljna novcem koji joj je predviđen na mesečnom nivou.

Prema pisanju beogradskog sportskog dnevnika, Jelača je veći deo mesečnog čeka od 450 dolara morala da izdvaja za stanarinu i hranu, pa se bez obzira na činjenicu da je za nju školarina u visini od 25 hiljada dolara, bila besplatna - odlučila za povratak u Srbiju.

Jelača se prema istom izvoru sada okreće sportskoj karijeri u kojoj bi navodno trebalo da joj pomogne jedan ruski trener...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

18 h

U fokusu

Vidi sve