Nova vest
Atletika

Petak, 23.07.2010.

23:29

Isinbajeva se vraća sledeće zime

Svetska rekorderka u skoku s motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva rekla je da će se sledeće zime vratiti takmičenjima, pošto nije zadovoljna običnim životom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Isšinbajeva, jedina žena koja je preskočila pet metara, u aprilu je saopštila da će prekinuti da se takmiči, pošto želi dobro da se odmori.

„Odmor mi je bio potreban. Bila sam pod velikim pritiskom. Ali, sada se osećam sveže i motivisano. Vratiću se takmičenjima na zimu sledeće godine“, rekla je Isinbajeva.

Ruskinja je od 2004. godine pobeđivala na svim velikim takmičenjima, međutim, prošle godine na Svetskom prvenstvu u Berlinu i ovog marta na Svetskom prvenstvu u dvorani i Kataru nije osvojila nijednu medalju.

Isinbajeva je osvojila dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu i Atini i namerava da isto učini u Londonu 2012. godine.

Želim da nastavim da se bavim sportom što duže“, rekla je 28-godišnja atletičarka.

Isinbajeva je dodala da nije oduševljena običnim životom.

Posle brojnih takmičenja nedostajao mi je normalan život koji žive druge mlade žene. Sada kada sam to iskusila, mogu reći da je običan život veoma dosadan“, rekla je Isinbajeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve