Nova vest
Atletika

Subota, 26.06.2010.

22:15

Igor Šarčević vodi u Tel Avivu

U Tel Avivu se održava Evropsko ekipno prventsvo u višebojima, a Srbiju na tom takmičenju predstavlja atletičar Vojvodine Igor Šarčecvić.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Šarčecvić se posle prvog dana i pet takmičarskih disciplina, sa 4.066 osvojenih bodova, nalazi u vođstvu među desetobojcima.

U Izraelu se takmiči ukupno 43 atletičara iz 13 zemalja Evrope, a primarni cilj Igora Šarčecvića je ispunjenje norme u desetoboju za Evropsko prvenstvo u Barseloni, koje se održava od 27. jula do prvog avgusta.

Nakon prvog dana Igor vodi sa 4.066 bodova. To je za 58 bodova bolji rezultat od onoga koji je postigao na prvenstvu Srbije. Sve smo preduzeli da nas ne zadesi kiks kao u Novom Sadu. U nedelju su na programu njegove najjače discipline trka na 110 metara sa preponama i skok s motkom. Verujemo da ćemo ispuniti normu za Barselonu. Očekujemo da će vremenske prilike biti naklonjene sportistima“, istakao je trener Goran Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve