Nova vest
Atletika

Subota, 15.05.2010.

18:07

Bolt: "Sad mogu da me dobiju"

Svetski rekorder na 100 i 200 metar Usain Bolt izjavio je da je ova sezona idealna prilika za njegove rivale da ga pobede.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Možda ne bi trebalo ovo da govorim, ali mislim da je ova sezona najbolja šansa da me neko dobije. Neću da preforsiram sebe, lakše ću trenirati ove sezone i truditi se da se odmorim što je moguće više", izjavio je Jamajčanin.

"Trudiću se da trčim samo lake trke, nikako one teže. Ovo je sezona koja nema mnogo značaja i samo ću se truditi da ostanem u vrhu, ali neću raditi jednako vredno ove kao prošle sezone", dodao je 23-godišnji Bolt.

Tajson Gej, Boltov najveći rival uz Asafu Pauela, nedavno je rekao da če Bolt morati da trči brzo kao do sad ako želi da ostane na vrhu. I Bolt kaže da to što će smanjiti intenzitet ne znači da se neće truditi da pobedi na svakoj trci.

"Normalno je da sam pobediv, ali trudiću se da ne budem pobeđen. Ipak, ove sezone neću pokušavati da obaram rekorde", zaključio je Bolt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

8 h

U fokusu

Vidi sve