Nova vest
Atletika

Sreda, 05.05.2010.

20:08

Isinbajeva: Vraćam se 2011. godine

Olimpijska šampionka u skoku s motkom Jelena Isinbajeva, koja je proteklog meseca odlučila da uzme pauzu na neodređen period, rekla je da se vraća 2011. godine.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

“Uzela sam pauzu, ali nastavljam da treniram i počeću pripreme za 2011. godinu. Nastaviću normalan život. Ne znam da li ću se takmičiti ove godine. Još uvek nisam odlučila. Najpre ću se odmoriti, a potom ukoliko osetim glad za takmičenjima, vratiću se, ali ništa ne obećavam”, rekla je Isinbajeva.

27-godišnja Ruskinja nije uspela da osvoji medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Dohi u martu i to je drugo uzastopsno takmičenje na kojem nije stigla do odličja, posle neuspeha u Berlinu prošle godine.

Isunbajeva će u avgustu biti ambasador Olimpijskih igara za mlade (od 14 do 18 godina) u Singapuru. Ona se nada da će među mladima pronaći inspiraciju za nove izazove.

“To je početak, baš kao kada sam ja učestovala na tom takmičenju 1998. godine. Niko nije imao prevelika očekivanja od mene, pa ni ja sama. Nisam znala čak ni protokol. Delovalo je kao dobra zabava, ali došla, videla i pobedila”, kaže svetska rekorderka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve