Pišite nam

 

Komentari čitalaca

 

Miodrag Sekulic i Vladan Vlajkovic, na celu sa Momcilom Perisicem su najveci izdajnici srpskog vojnistva u nasoj istoriji. Oni su prekrsili vojnicke svetinje i pogazili zakletve, nisu izvrsili naredjenja i svoje duznosti ,zloupotrebili su sluzbene polozaje i poverenje kao i poverena im dokumenta i saznanja. Sad se kriju iza tzv ,,politicke zrelosti I svesti,,.

Da su mislili kao sto sada govore, nasli bi demokratski i zakonom dozvoljeni nacin da doprinesu obaranju diktatorskog rezima. Nisu prisli nevladinim i nepolitickim organizacijama, nisu ucestvovali u dozvoljenim oblicima javnih protesta, nisu se obracali Parlamentu niti su dali ostavke na svoje duznosti i prisli politickim partijama pa onda obarali Milosevicev rezim nego su jeli tesko stecen vojnicki lebac i jednostavno spijunirali za stranu sluzbu.

U stvari nisu nista doprineli padu Milosevica samo su ukaljali obraz srpskog vojnika i srpstva uopste. Ceo svet se gadi takvih tipova a istorija je za njih obezbedila mesto na djubristu. Robiju mogu i da izbegnu ali sramotu koju su naneli svima nama a najpre sebi i svojim porodicama nece oprati nikad, Srbi ce im to zapamtiti zanavek.

K-9

................................................

Postovani ,

Hvala Vam za serijal Strogo poverljivo. !

Trebalo je najzad predstaviti i pokazati svima nama ko se i na koji nacin ponasao u Vojsci u kljucnim trenutcima za sudbinu ove zemlje. Vecina Generala je od pocetka davala vaznu podrsku Milosevicu , jos od Generala Ljubicica koji je bio vazan u njegovm ustolicenju .

I posle svega postavljaju nam pitanje da li treba da budu bas oni isporuceni u Hag, NARAVNO da TREBA , jer su pre svega bili poslusnici Milosevicevog rezima, i za to treba da odgovaraju.

Koga danas u svetu mozemo da ubedimo da mozda jos neki delovi u Vosjci ne pruzaju kljucnu pomocu i podrsku Mladicu. ? Niko nam ne veruje. Dok se svi ne suocimo sa istinom, bolnom i tuznom, nema nam napretka.

Srdacan Pozdrav !
Mihajlo

................................................

[pošaljite komentar]

 


© 1995 - 2023 , B92