DSS optuzuje agencije

Info

Izvor: B92

Sreda, 04.09.2002.

02:57

Default images

Demokratska stranka Srbije optuzila je u subotu pojedine agencije za istrazivanje javnog mnjenja da laziraju rezultate o podrsci predsednickom kandidatu Miroljubu Labusu. U saopstenju se navodi da je Labus prema tim anketama vec prestigao u popularnosti Vojislava Kostunicu, koji jos zvanicno nije ni objavio predsednicku kandidaturu. Direktor agencije "Stratedzik marketing" Srdjan Bogosavljevic u izjavi za Radio B92 kaze da su tvrdnje DSS-a neosnovane. "Nije mi jasno odakle dolaze sve te informacije i u njima se ne prepoznajem", tvrdi Bogosavljevic: "DS nije bila zadovoljna kada je DSS imao 40 odsto. Dakle, DS-u, DSS-u, SPS-u prosto nudim da dodju da vide kako se radi, da nauce, jer mi to radimo profesionalno. Po rezultatima koje trenutno DSS postize, nemam utisak da su sve radili profesionalno, jer su imali izvanrednu situaciju, mogli su mogo bolje da prodju nego sto prolaze trenutno". Bogosavljevica smo pitali kako objasnjava cinjenicu da su dojucerasnja istrazivanja pokazivala da je Kostunica daleko ispred ostalih: "Trenutno je u prednosti Labus iz prostog razloga sto je on vec krenuo u kampanju, a Kostunica jos uvek nije izjavio da hoce. Videcemo sta ce biti kada on bude rekao da hoce, ja mislim da ce skociti jako. To je ono sto se tice nasih rezultata. Mi smo ih imali jednom mesecno i veoma su glatke krive".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: