Svi daleko ispod Kostunice i Labusa

Info

Izvor: B92

Subota, 24.08.2002.

02:46

Default images

Direktor agencije za ispitivanje javnog mnenja Stratedzik marketing, Srdjan Bogosavljevic, izjavio je za TV B92 da je svim predsednickim kandidatima potpuno jasno da Kostunica vuce mnogo glasova. "Njegov rejting opada, ali i dalje je vrlo visok", rekao je Bogosavljevic: "Kostunica i Labus su trenutno po jednom pokazatelju, a to je pokazatelj pozitivnih ocena, nalaze se na samom vrhu, a svi ostali su ispod njih. To je vec dugo vremena tako. Labus je zapravo pristigao i izjednacili su se tek pre jedno mesec, mesec i po dana. Po drugom pokazatelju rejtinga koji smo testirali u poslednje vreme, a to je za koga bi ljudi glasali na eventualnim predsednickim izborima. Opet su se izdvojili Kostunica i Labus u samom vrhu. Da smo ovo radili pre sest meseci ili pre godinu dana ne bi uopste bilo dileme. Kostunica bi bio sasvim izvesno prvi. Dakle, tu se desilo nesto on je dobio ozbiljnog protivkandidata", kaze Bogosavljevic.

Sociolog Slobodan Antonic ocenio je da ce predsednik Jugoslavije Vojislav Kostunica "morati da ulozi veliki napor" ako zeli da na predsednickim izborima pobedi kandidata grupe gradjana Miroljuba Labusa. On je dodao da ce Kostunicina DSS biti na velikoj probi na predsednickim izborima, jer ce morati da obezbedi kontrolore u birackim odborima sirom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: