Vode Bogdanović i Vučić

Agencija za istraživanje javnog mnenja "Galup" procenjuje da će kandidati Demokratske stranke Nenad Bogdanović i Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić osvojiti skoro jedak broj glasova na izborima za gradonačelnika Beograda. Prema toj proceni, rađenoj na osnovu više istraživanja javnog mnenja, razlika u glasovima Bogdanovića i Vučića je manja od statističke greške uzorka.

Info

Izvor: "Galup"

Četvrtak, 16.09.2004.

16:05

Default images

Prognozira se da će Bogdanović osvojiti 26,8 odsto glasova, a Vučić 25,5 odsto. Na trećem mestu je kandidat Demokratske stranke Srbije Zoran Drakulić s 12,5 odsto, a na četvrtom kandidat Pokreta snaga Srbije Jasmina Mitrović Marić s 11,6 odsto. Kandidat Socijaldemokratske partije Nebojša Čović dobiće 8,4 odsto glasova, kandidat G17 plus Branka Bošnjak 5,2, kandidat Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović 3,2, kandidat Srpskog pokreta obnove Dragan Kojadinović 2,8, a kandidat Narodne demokratske stranke Slobodan Vuksanović dva odsto glasova.

Preuzmite kompletno istraživanje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: