Tadić: Šanse za naš ulazak u vladu minimalne i teoretske

Info

Izvor: Beta

Sreda, 18.02.2004.

14:13

Default images

Potpredsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u sredu da je mogućnost da ta stranka uđe u novu Vladu Srbije "minimalna i skoro teoretska": "Nakon uspostavljanja parlamentarne većine sa socijalistima i načinom na koji se vodi skupštinska rasprava, mogućnost za učešće DS u vladi smanjuje se svakim danom", kazao je Tadić novinarima u parlamentu. On je, međutim, istakao da DS "ne zatvara vrata" razgovorima o vladi i ostalim državnim pitanjima.

Tadić je naveo da DS nije postavljala uslove oko mesta u novoj vladi, već da je ta stranka zainteresovana isključivo za program te vlade. Potpredsednik DS je rekao da će, bez obzira na izbore u DS, ta stranka nastupati u skladu sa principima, a pominjanje izborne skupštine DS on je nazvao "izgovorom" drugih partija za to što vlada nije formirana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: