Sajberseljak u Skupštini

Na listi kandidata za poslanike Demokratske stranke Srbije našao se i prvi srpski sajberseljak, poznat po tome da kajmak, sir i jaja prodaje putem Interneta.

Info

Izvor: Blic

Utorak, 09.12.2003.

00:52

Default images

Poznat po neuobičajenom marketinškom potezu na ovim prostorima da kajmak, sir i jaja prodaje putem Interneta, među profesorima, advokatima, pravnicima, ekonomistima, sociolozima na listi kandidata za poslanike Demokratske stranke Srbije našao se i prvi srpski sajberseljak - Zoran Tanasijević Tasa. On se našao na 128. mestu liste kandidata za poslanike koju je podnela Demokratska stranka Srbije, a svoju kandidaturu za prvog sajberseljaka u Skupštini Srbije predstavio je na Internet sajtu www.seljaktasa.org.

Uz parole „Zrelo je da imate svog poslanika“, ali i „Kad najave petli zoru, voziću te na traktoru“, Tasa na svom sajtu, u skladu sa funkcijom za koju se nominovao, predlaže da se u svako selo uvede „teledom“ - centar sredstava savremenih vidova komunikacije.

Na sajtu seljaka Tase, kako sam sebe naziva, možete da dobijete i poklon. Posetioci sajta mogu izabrati jednu od četiri originalne keramičke flaše punjene „tasovačom“, koje, navodi on, inače nema u prodaji. Dobitnici nagrada će biti izvučeni u ponoć 28. 12. 2003. godine, posle izborne pobede, tvrdi Tasa, a potrebno je samo da izaberete željeni model flaše.

Za „gospođe i gospođice iz grada“ kao glavna nagrada predviđen je kilogram kajmaka u čabrici, ali pod uslovom da tačno odgovore na pitanje kako se pravilno muze krava, a ponuđena su tri ilustrovana odgovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: