vrh strane
 

Internacional, 07.12.2004.
Mogao sam da budem novi kum srpske mafije i da uđem u legendu kao vrlo bogat, mudar, moćan čovek. Sve novine bi o meni pisale hvalospeve, a ne ono što su uradili kad sam uhapsio šefove tih mafija i kad su shvatili da je ministar budala koji neće pare i moć, već hoće nekakvu pravdu.
Dušan Mihajlović

   
 

Večernje Novosti, 01.12.2004.
Srbija je politički i ekonomski stabilna zemlja.
Vojislav Koštunica

   
 

Politika, 24.11.2004.
Svi koji izgube imaju pravo da se ljute. Važnije je da se u slučaju privatizacije „Knjaza" sve završilo po propisima i da su svi dobili više nego što su očekivali.
Miroljub Labus

   
 

Glas Javnosti, 14.11.2004.
Moje izjave na suđenju su upalile zeleno svetlo u mračnom tunelu, koje bi mnogi u ovoj državi hteli da ugase, ali ja i dalje stojim iza svega.
Milorad Ulemek Legija
   
 

Večernje Novosti, 05.11.2004.
Sve su zvezde na mojoj strani jer sam ja na strani Srbije. Imovina me uopšte ne interesuje.
Bogoljub Karić
   
 

Dnevnik, 20.09.2004.
Vojska i crkva su uvek išle ruku pod ruku u zaštiti interesa naše države, a sada imamo i prestolonaslednika, koji se pridružuje naporima naše zemlje da nam bude bolje i idemo dalje. Jednoga dana i mi ćemo biti tamo gde nam je mesto u Evropi i ja mislim da naš narod to i zaslužuje. Uz pomoć vojske, crkve i prestolonaslednika i celog našeg društva, stići ćemo tamo.
Ministar odbrane SCG Prvoslav Davinić
   
 

Kurir, 01.09.2004.
Sramota je da se meni stalno pripisuje siledžijstvo, a dobro se zna da sam dobio sva priznanja kao najveći humanista, koji je pomogao da se obavi na hiljade operacija.
Velimir Ilić
   
 

Kurir, 21.07.2004.
Nijedan finansijski lobi ne može da utiče na mene, ne može na Koštunicu, ne može na Labusa. Nema nijednog finansijskog lobija koji bi to mogao. Za uticaj na ostale ne garantujem.
Mlađan Dinkić
   
 

Kurir, 08.07.2004.
Tražim da se sretnem sa premijerom Koštunicom i da ga pitam: „Hoćeš li ti, bre, da se probudiš iz zimskog sna i počneš da rešavaš pitanja ove države?
Milenko Smiljanić
     
 

Blic, 22.06.2004.
Od patrijarha Pavla juče smo dobili blagoslov za našu akciju „Kupujmo domaće, obnovimo Srbiju“, a SPC će pozvati svoje vernike da kupuju prvenstveno domaće proizvode.
Bojan Dimitrijević
   
 

Kurir, 16.06.2004.
Ako sam ikada bilo kakve pare uzeo, dabogda ih dao za lekove svojoj deci
Vladan Batić
   
 

Večernje Novosti, 10.06.2004.
Rezulati rada Vlade mnogo su bolji nego što se videlo. Ali, gospodin Koštunica je skroman čovek i nije dozvoljavao da do pre desetak dana pričamo o svojim rezultatima.
Mlađan Dinkić
   
 

Glas Javnosti, 24.04.2004.
Moja opredeljenja su uvek bila demokratska i sklon sam demokratskim strankama. Svima su poznata ova moja lična opredeljenja.
Željko Mitrović

 

    vrh strane
 

Danas, 09.12.04.
Mislim da sam iscrpeo svoje mogućnosti, i to na veoma uspešan način, u unutrašnjoj politici. Mislim da je spoljna politika nešto što predstavlja izazov, ne za ambicioznog, nego vrednog i upornog čoveka“.
Dragan Maršićanin

   
 

Danas, 02.12.2004.
Potvrdilo se ono o čemu sam oduvek govorio, a to je da je dr Vojislav Koštunica ustvari dr Vojislav Šešelj sa prigušivačem, koji je sada očito skinuo ovaj dodatak.
Nenad Čanak
   
 

Balkan, 19.11.2004.
Video sam da gradonačelnik u Izraelu na monitoru može da vidi situaciju na punktovima u gradu. Tražiću da se i u Nišu to uradi, da ne bude da neko iz solitera baca đubre na moju kuću ili na ulicu.
Smiljko Kostić
   
 

Večernje Novosti, 30.09.2004.
Kao šef crnogorske delegacije bio sam na prijemu kod američkog predsednika Buša. Imao sam sreću da pola minuta duže razgovaram sa njim. On je rekao da je čuo za Crnu Goru i da zna da je lepa. Miodrag Vlahović
   
 

Blic, 06.09.2004.
U domaćoj javnosti Koštunica glumi velikog Srbina, a pred međunarodnom zajednicom skida i one delove odeće za koje niko nije zainteresovan.
Nebojša Čović
   
 

Kurir, 03.08.2004.
Rezultat na lokalnim izborima ne bi trebalo povezivati sa poverenjem Vladi, jer će sve stranke izaći pojedinačno. Sabiraju se babe i žabe.
Nebojša Bakarec
   
 

Kurir, 15.05.2004.
Siguran sam da sam od Nikolića i Maršićanina bolji, ne samo u političkom smislu, nego i u seriji drugih delatnosti.
Boris Tadić
   
 

Blic, 15.05.2004.
DSS je kao knjiga upakovana u pakpapir i vezana kanapom. Kada otvorite pakovanje, ukaže se pohabana knjiga. Kada je pročitate, shvatite da je to knjiga vašeg života. Jesenjinovi stihovi nas takođe dobro opisuju: „Poljupci mlinara kakvi su da su, od njih bi i medved mogao urlati, pa ipak, slatko je u tom času bar prijatelja dobra imati.”
Nebojša Bakarec
   
 

Blic, 25.04.2004.
To je ipak ratna jedinica, a njihov odnos bih shvatio kao odnos prema jedinici koja je nosila pijetet nesalomive jedinice, to je odnos potpune vezanosti i oduševljenja.
Dragan Jočić
   
 

Večernje Novosti, 04.05.2004.
Legijinu predaju smatram uspehom ove vlasti, u koju je on očito stekao poverenje.
Nebojša Bakarec
   
 

Balkan, 05.10.2004.
Dosta nam je novog svetskog poretka, hoćemo da sačuvamo Šumadiju i Pomoravlje, da budemo svoji na svome.
Velimir Ilić
   
 

Balkan, 20.02.2004
Da je legalizam onako kako ga shvata DSS bio primenjen u Nemačkoj, tamo bi i danas spaljivali Jevreje u krematorijumima jer su oni i za vreme Hitlera spaljivani po zakonu koji je usvojila većina!
Nenad Čanak

 

 

 

    vrh strane
 

Glas Javnosti, 30.10.2004.
Nemamo koga da nam poklanja pare, nemamo privatnika koji je uz nas i jednostavno - siromašni smo. Kada ćemo imati pare? Jasno, kad dođemo na vlast!
Zoran Anđelković

   
 

Internacional, 15.09.2004.
Nisam najlepši, najbolji, ni najsposobniji ali sam najuporniji kandidat za gradonačelnika Beograda.
Slobodan Vuksanović
   
 

Večernje Novosti, 30.08.2004.
Uz ove obale treba da budu plaže, da se žene kupaju u tangama i toplesima, a i muškarci mogu goli.
Bogoljub Karić
   
 

Internacional, 27.07.2004.
U Generalštabu Vojske SCG i MUP postoje strani posmatrači. Oni znaju koliko se čini na hvatanju Ratka Mladića. Zato mi treba da se ponašamo kao Sfor u Bosni. Opkoli se neki kraj, pred kamerama se objavi da samo što Karadžić nije uhvaćen. Malo ga traže i naravno ne nađu, privedu nekoliko popova na informativni razgovor i nikom ništa. Onda objave da su mu sve bliže, ali Sfor niko ne optužuje da skriva Karadžića. Tako treba i mi da radimo.
Toma Fila
   
 

Danas, 09.06.2004.
Ja vam garantujem mojim brkovima i svojom pojavom. Ja sam šef kabineta i sve što vam bude trebalo, stojim vam na raspolaganju. Ako nešto ne bude, moj život je pred vama.
Đura Krompić iz Ministarstva privrede
   
 

Balkan, 08.06.2004.
Od kako se poznajemo, on mi uvek svira tri iste melodije na gitari. Ustezao se i da zapeva, pa je uglavnom, sa divljenjem, slušao kako ja pevam. Ipak, ja sam ga smatrala za svog Džimija Hendriksa. U to vreme bili smo svi ludi za Džimijem, a Bogoljub je tada zaista ličio na njega.
Milanka Karić
   
 

Balkan, 27.05.2004.
Hvala Bogu, nijedan Obrenović se nije kandidovao.
Princeza Jelisaveta Karađorđević
   
 

Blic, 04.05.2004.
RTS liči na dinosaurusa, ima malu glavu i ogromno telo, i ja treba da mu dam veštačko disanje usta na usta, a taj dinosaurus ne pere zube.
Aleksandar Tijanić
   
 

Nedeljni Telegraf, 28.07.2004.
Mislim da Goran Hadžić neće biti hapšen, već će shvatiti ozbiljnost trenutka, svoju poziciju, međunarodnu poziciju Srbije i odlučiti da dobrovoljno ode u Hag.
Dragan Jočić
   
 

Evropa, 29.07.2004.
Pomalo mi se i dopada što su me proglasili za autsajdera, pa ću na izborima proći kao Grčka na evropskom prvenstvu u fudbalu.
Slobodan Vuksanović
   
 

Danas, 13.09.2004.
Ova Vlada nema dobar rejting zbog Darvina, majmuna i sličnih gluposti.
Miroljub Labus

vrh strane

 
Vrh straneVrh strane
© 1995 - 2018 , B92 | Kontakt | O nama | Impresum | B92 lica | Pravila korišćenja
  • Marketing
  • Pišite nam
  • Mobilni B92
  • Šta je to RSS?
  • B92 na Facebooku