zatvori

mobilni sajt

m.b92.net


B92 je lansirao novi, najobuhvatniji sajt za mobilne platforme u Srbiji. Dizajn sajta je prilagođen korisnicima mobilnih uređaja i garantuje jednostavnu upotrebu. Korisnici mogu da pristupe sadržajima, u koje spadaju vesti, sport, biznis, berza, vodič kroz Beograd, zabava kao i većini drugih sadržaja koji su do sada bili dostupni na www.b92.net.

Sajtu možete da pristupite tako što ćete ukucati m.b92.net u veb pretraživaču (web browser) vašeg uređaja. Sajt je funkcionalan na većini uređaja novije generacije koji poseduju mogućnost povezivanja na internet i podršku za XHTML tehnologiju.

Ukoliko posedujete mobilni telefon ili drugi uređaj koji podržava mobilne internet servise putem svojih uređaja možete pristupiti stranicama sajta B92 na svakom mestu gde postoji signal mobilne telefonije. Dovoljno je da u Bookmark/Favorites svog telefona unesete adresu mobilne verzije našeg sajta koji je prilagođen ovom servisu. Ako ste korisnik Telenor mobilnog operatera našem sajtu možete pristupiti i preko 3G tehnologije, dok m.b92.net nije dostupan u okviru MTS-ove 3G mreže. ViP još uvek ne pruža 3G uslugu.

Za savremenu verziju mobilnog sajta unesite: http://m.b92.net/. Ovu verziju preporučujemo vlasnicima uređaja novijih generacija uz napomenu da podrška za web sadržaje varira od modela do modela, kada su mobilni telefoni u pitanju. Ukoliko naiđete na probleme u prikazu na vašem mobilnom telefonu, preporučujemo da pokušate sa drugim web browserom koji postoji u verziji za vaš uređaj (Opera Mini, na primer).

Za osnovnu verziju mobilnog sajta, namenjenu starijim uređajima,
unesite: http://wap.b92.net/

Šta je potrebno da biste koristili mogućnosti mobilnog interneta?

Da biste mogli da koristite B92 wap sajt neophodno je da imate mobilni telefon koji podržava GPRS, EDGE, 3G ili WiFi tehnologiju. Gotovo svi noviji modeli mobilnih telefona, kao i većina PDA i drugih prenosnih uređaja, podržavaju neku od ovih tehnologija.

Takođe, ako koristite pristup putem mobilnih mreža nephodno je da aktivirate uslugu prenosa podataka kod Vašeg operatera. Detalje o načinu aktivacije možete pronaći na sajtu vašeg operatera.

Telenor - GPRS podešavanja
MTS - GPRS podešavanja
VIP - GPRS podešavanja