Izvor: Beta

Međunarodni sajam turizma održaće se od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu, a na toj manifestaciji prvi put će biti uveden poslovni B2B portal za registraciju izlagača i posetilaca, najavili su danas organizatori.

Portal je namenjen međusobnom umrežavanju poslovnih posetilaca turističkog sajma koji se pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite" organizuje 41. put.

Na toj manifestaciji predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi, hoteli, vazduhoplovne kompanije i međunarodni turistički operatori, a partner Međunarodnog sajma turizma 2019. je Bugarska.

Najavljeno je da će posetiocima biti ponuđene "first minute" ponude za predstojeću turističku sezonu.

"Ova manifestacija je kontinuirano usmerena na jačanje poslovne posete, unapređenje poslovnih susreta i međusobnih kontakata domaćih privrednika i profesionalaca iz sveta, koji dugi niz godina uspešno posluju u svetu", piše u saopštenju.

U okviru Međunarodnog sajma turizma održaće se i Međunarodni sajam vina, Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme "Horeca-oprema" i Sajam suvenira "Posetite Srbiju".

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.