Izvor: B92

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, počela je letnju čarter sezonu tokom koje svojim čarter brendom Aviolet planira da obavi dvaput više letova u odnosu na prethodnu godinu. Tokom predstojećeg perioda, Aviolet će obaviti 140 rotacija više u odnosu na prethodnu godinu, sa 750 dodatnih sati letenja. Ujedno, posle trogodišnje pauze, ovog leta Aviolet ponovo leti do Hurgade, popularnog egipatskog letovališta.

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije će obavljati čarter letove avionima boing 737 i erbas A319, ka najtraženijim letovalištima u Italiji, Španiji, Grčkoj i Turskoj. Turisti će imati priliku da ovog leta Er Srbijom stignu do: Palma de Majorke, Barselone i Đirone u Španiji; Kalabrije, Katanije i Palerma u Italiji; ili Krita, Krfa, Rodosa, Zakintosa, Skijatosa, Kosa, Kefalonije, Samosa i Santorinija u Grčkoj. Novina je i što će ove godine jednu seriju letova za Antaliju, Aviolet obavljati iz Banjaluke.

„U sezoni letnjih godišnjih odmora Er Srbija će zajedno sa tur operaterima iz Srbije, obavljati letove ka najpopularnijim mediteranskim destinacijama. Nakon tri godine, od danas ponovo letimo za Hurgadu. Ovog leta biće obavljeno deset rotacija avionima Avioleta ka ovom popularnom letovalištu na Crvenom moru, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije. Kako je rekao: „ove godine Er Srbija će imati značajno veći broj letova ka letnjim destinacijama na obali Turske: Antaliji, Dalamanu i Bodrumu.“

foto: promo

Aviolet, kao brend namenjen čarter saobraćaju, formiran je 2014. godine, a prepoznatljiv je po svom logotipu sa motivima sunca i mora. Kako biste saznali više o Avioletu, videli red letenja i podatke o turističkim agencijama koje rade rezervacije čarter letova, molimo da posetite stranicu www.aviolet.rs.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.