Izvor: PR ÈLANAK

Još uvek niste rezervisali letovanje? Požurite jer uz ,,Travellandove’’ popuste ovog vikenda možete obezbediti sebi odmor i po 48% sniženim cenama! Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ će raditi i u nedelju od 10h do 17h.

Popularnost Grčke među turistima opravdava činjenica da je pogodna za sve: idealna za mlade koji su željni avanture i provoda, porodice sa decom kojima je od ključnog značaja sigurnost i kvalitetan smeštaj i one starije koji vole da uživaju u miru.

Sitonija, središnje poluostrvo Halkidikija, je većini posetilaca najprivlačnija. Na ovom prostoru turistička agencija „Travelland“ ima širok izbor hotela u ponudi. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja, koji poseduje sopstvenu marinu, vinograd sa vinarijom, golf terene, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazene sa slatkom i slanom vodom.. Porto Carras posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za najmlađe. Ukoliko se odlučite da do 12. juna rezervišete odmor baš u njima imaćete popust i do 48%.

Na oko stotinka kilometara južno od Soluna nalazi se Hanioti, poznato letovalište Kasandre. Smešten na samoj obali, u blizini gradskog parka, hotel Grand Otel sa četiri zvezdice raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži.. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Hotel poseduje još i servis za pranje veša, menjačnicu, rent-a-car, masažu, punkt sa sportovima na vodi, TV salu, stolove za stoni tenis..i još mnogo toga. Ako se odlučite za odmor tokom juna i jula u Grand Otel hotelu cena za 10 noćenja sa polupansionom za dvoje odraslih i dva deteta košta već od 1080€.

U Haniotiju je, na oko 350m od plaže, smešten i hotel Grand Victoria 3*. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena. Sada je idealan trenutak da iskoristite odlične ,,Travellandove’’ ponude jer letovanje u ovom hotelu sebi možete priuštiti po cenam sniženim do 40%!

Na svega par minuta vožnje od Uranopolisa, u podnožju Atosa, nalazi se Alexandros Palace, fantastičan hotel sa 5 zvezdica. Smešten je na zelenilom bogatoj padini i poseduje privatnu plažu, wellness centar i teniski teren. Moderne i udobne sobe su klimatizovane i sadrže TV sa satelitskim kanalima, aparat za čaj/kafu i fen za kosu. Gostima su na raspolaganju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru, otvoreni bazen i odvojen bazen za decu. U hotelskom restoranu služe se jela mediteranske i internacionalne kuhinje a gosti mogu uživati i u osvežavajućim pićima u nekom od 4 bara. U turističkoj agenciji ,,Travelland’’ traju velika last minute sniženja pa tako u Alexandros Palace hotelu možete letovati po cenama sniženim i do 28%. Odmor sa 7 noćenja za dvoje odraslih i jedno detete košta već od 730€. Za rezervacije do 09. juna all inclusive usluga je gratis.

Odličan predlog je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni, u kome su sve sobe sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u ,,Travellanduvaže popusti od čak 47%! Tokom juna, odmor sa 7 noćenja na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i dvoje dece, košta već od 960€.

Ako biste ipak bili zadovoljni i sa uslugom od četiri zvezdice ,,Travelland” će vam predložiti neke od hotela iz te kategorije poput Xenios Possidi Paradise hotela koji se nalazi, kako mu i samo ime kaže, u mestu Posidi. Pored standardnih sadržaja boraveći u ovom hotelu možete koristiti i bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, parking, rent-a-car, restoran, saunu, teniski teren na otvorenom.. Za odmoru ovom hotelu je aktuelan popust od 27%.

foto: thinkstock

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije za koju važe 3 zvezdice. To će vam potvrditi svi oni koji su sa ,,Travellandom” bar jednom odseli u Xenios Port Marina Hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu Xenios Port Marina imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking...Praktično sve što vam je potrebno! Za ovaj hotel je trenutno aktuelno sniženje do 37%! Xenios Dolphin Beach Hotel 3* je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija za koji važi popust od 27%. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park.

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedan od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen. Uz popust koji je aktuelan do 12. juna možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 47% nižoj ceni! Tokom juna, odmor sa 10 noćenja na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i jedno dete, košta već od 885€.

Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ će raditi i u nedelju 10. juna od 10h do 17h.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.