Izvor: B92

Američka kompanija Walt Disney Parks & Resorts planira gradnju "Star Wars" hotela, u kome će posetioci moći da uživaju u potpunom doživljaju života u svemiru.

Onog trenutka kada "napuste Zemlju", gosti će u ovom hotelu moći da iskuse pravi svet epske filmske sage "Ratovi zvezda", da razgovaraju sa poznatim likovima i da dožive njihove avanture.

Hotel bi trebalo da bude smešten u budućem tematskom zabavnom parku "Star Wars: Galaxy's Edge" u Orlandu na Floridi, koji Diznilend planira da otvori 2019. godine. Posetioci će u parku imati priliku da upravljaju čuvenim svemirskim brodom "Millennium Falcon".

"Od prvog trenutka kada stignete u park, postaćete deo Star Wars avanture. Odmah ćete postati stanovnik galaksije i iskusiti sve što se od vas bude tražilo, uključujući i oblačenje u odgovarajuću odeću. Ovo ne liči ne na šta što danas postoji", izjavio je predsednik Walt Disney Parks & Resorts Bob Čapek.

On pojašnjava da gosti neće biti samo obični posetioci, već da će svako ko uđe u hotel i park Star Warsa postati deo jedinstvenog putovanja galaksijom.

"Ovo je nešto najambicioznije što smo dosad izgradili", dodao je Čapek.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.