Izvor: 100posto.hr

Luksuzno odmaralište na ostrvu Lausala na Fidžiju, u kome noćenje košta preko 4.000 funti, postalo je pravi hit na društvenim mrežama.

A post shared by Hotels.tv (@hotels.tv) on

Kao što i sama cena ukazuje, odmaralište je popularno među slavnim ličnostima, blogerima i ljudima dubljeg džepa koji žele da pobegnu iz gradova i uživaju u luksuznom odmoru u jednoj od 25 vila koje su u ponudi.

A post shared by Chris Bosh (@chrisbosh) on

Gost može da bira između vila okruženih kokosovim palmama, koja imaju privatnu plažu, vilama na vrhu planine, u prašumi, na samoj plaži, na litici ili iznad lagune, a sve lokacije imaju privatne vrtove i kuće izrađene od prirodnih materijala.

I sve je tamo divno, ali Lausala nije zato postala toliki hit. Tajna leži u tome što svaka vila ima sopstveni centralni bazen koji je - providan. Da, providan bazen je postao savršen za sve popularnije selfije stražnjica, poznatije kao "belfije", a fotke sa Lausale se širile mrežama brzinom munje.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.