Izvor: Tanjug

Promocija turištičke ponude u okviru promotivnog događaja "Vidi Srbiju" održaće se u Novom Sadu, u petak na Trgu Slobode, navodi se u saopstenju Turističke organizacije Srbije.

Za posetioce je pripremljen zabavni program, nastupi muzičkih grupa, projekcije turističkih filmova, kao i kviz znanja "„Koliko poznaješ Srbiju - 52 vikenda u Srbiji".

Kako se navodi, ovim promotivnim događajima Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor provedu na destinacijama širom Srbije. Na štandovima lokalnih turističkih organizacija posetioci će moći da degustiraju karakteristične lokalne specijalitete u skladu sa programom "„52 ukusa Srbije".

Karavan je prilika, kako je istaknuto u saopštenju, i da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije, vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Kampanjom „"Vidi Srbiju" TOS promoviše ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu kako putem ambijentalnog oglašavanja, tako i korišćenjem on-line kanala promocije.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.