Pilot oduševio svet snimkom spuštanja ogromnog boinga

Artur Kijelak, pilot Rajan era, snimio je odličan video-snimak sletanja boinga 737 iz pilotske kabine i objavio ga na Fejsbuku.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Smestio je kameru ispod svojih nogu, a na snimku se čuje njegov 'razgovor' s automatizovanim glasom auto-pilota koji ga informiše o tome koliko je još metara ostalo do sletanja.

Kijelak je odlično iskontrolisao avion i rutinski sleteo, a u opisu snimka je napisao: "Uvek kažem da pilot zasluži svoju platu jednim sletanjem mesečno. Ja sam danas zaslužio svoju."

Korisnici Fejsbuka su u komentarima iskazali oduševljenje i izrazili divljenje poljskom pilotu, koji voli da s prijateljima podeli dobar pilotski materijal, bilo da je reč o slici ili snimku.

Inače, Bbing 737 jedan je od najtežih aviona - prazan teži oko 40 tona, a s putnicima oko 30 tona više.

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Ni Ibica, ni Grčka: Ova zemlja nije sinonim za more, ali...

Verovali ili ne, Kornvel i Devon u Velikoj Britaniji imaju plaže koje komotno mogu da pariraju onima u evrospkim letovalištima. Zapadna obala Engleske impresivna je baš poput Ibice ili Maldiva, ali ako se pitate koja je glavna razlika engleskih plaža i onih egzotičnijih u Evropi, odgovor je hladna voda. Ipak, to nas ne sprečava da se divimo lepoti zapadne obale Engleske.

Zanimljivosti sreda 28.06. 12:18 Komentara: 34
strana 1 od 686 idi na stranu