Izvor: lonelyplanet.com

Autor: {"id":364385,"id_news":1188675,"name":"","surname":"lonelyplanet.com"}

Ako želite najluksuzniji smeštaj u Njujorku, treba da izdvojite 75.000 dolara za jedno noćenje.

Foto: Kolitha de Silva / Flickr.com

Toliko košta smeštaj u penthausu na vrhu Mark Hotela u Njujorku. Apartman je dizajnirao Žak Frans i uključuje pet soba, četiri kamina, šest kupatila, veliki klavir i dva bara.

Kao da to nije dovoljno, ima i svoju biblioteku, trpezariju, konzervatorijum i terasu na krovu koja pruža pogled na Central park.

Now this is a terrace!

A photo posted by The Mark Hotel (@themarkhotelny) on

Ako želite nešto “skromnije”, posetite Taj Varner apartman u “Four Seasons” hotelu u Njujorku, u kom jedna noć košta “samo” 50.000 dolara.

Ovde goste uslužuje lični batler koji je na raspolaganju 24 sata dnevno. Gosti dobijaju i neograničene količine kavijara, šampanjca, spa usluge i svog šofera koji će ih do željenih delova grada voziti Rolls Royce automobilom.

May we present The crown jewel of #fsnewyork - The incomparable Ty Warner Penthouse #luxury #fsnewyork #traveltuesday

A photo posted by Four Seasons Hotel New York (@fsnewyork) on

Na trećem mestu najskupljih njujorških prenoćišta je Suite 5000 u Mandarin Oriental New York hotelu, koje košta “tričavih” 36.000 dolara za noć.

Gost ovog konačišta ima na raspolaganju ogromnu kolekciju ploča i garderober sa odećom i nakitom koji nose potpis modne kuće Dior.

Slede predsednički apartman u St. Regis (35.000 dolara), Tata Suite u The Piere (30.000 dolara) i predsednički apartman u Park Hyatt (30.000).

A bespoke view of #centralpark from our Presidential Suite living room! Happy #PresidentsDay #BestAddress

A photo posted by The St. Regis New York (@stregisnewyork) on

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.