Izvor: telegraf.hr

Autor: {"id":313638,"id_news":1047179,"name":"","surname":"telegraf.hr"}

Selo Minions, koje se zove isto kao i originalni naziv filma “Malci”, moralo je iz bezbednosnih razloga ukloniti tablu s imenom grada na kojoj su bila tri Miniona s porukom “Vozite oprezno”.

Naime, selo koje se nalazi u Engleskoj, postalo je popularno na društvenim mrežama zahvaljujući ljubiteljima crtanog filma koji su se fotografisali pored table i fotografije objavljivali na društvenim mreama.

“Znak je bio samo privremeno postavljen kako bi se proslavio izlazak filma ‘Minions’ i tablu je platila filmska kompanija. Sad smo ga uklonili i vratili firmi koja ga je i postavila”, poručili su lokalni čelnici.

Neki lokalni preduzetnici su lobirali da se znak ostavi jer je privlačio posetioce i podizao promet, ali je taj predlog odbijen.

“Nitko ne želi da mu dete strada jer je neki vozač automobila ili motora odlučio da stane kako bi se slikao pored table”, bio je zaključak lokalnih čelnika.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.