Izvor: B92

Putnici u Japanu će početi da koriste pripejd kartice za putovanja koje na sebi imaju slike japanske porno-zvezde.

Jui Hatano, jedna od najpopularnijih glumica filmova za odrasle, pojaviće se na ograničenom izdanju serije kartica koje će moći da se koriste u metrou, autobusima i prodavnicama u gradu Tajpej.

Distributer „Easy Card“ ne odustaje od proizvodnje i distribucije ovih kartica uprkos negativnim komentarima da su neprikladne za decu.

Kartice imaju dve serije od kojih je jedna pod nazivom “Đavo”, a druga “Anđeo” i u skladu sa tim nazivima, Ju Hatano će biti i obučena u crnu odnosno belu haljinu koja otkriva jedno rame.

Gradonačelnik Tajpeja Ko Ven je izjavio je da ne razume šta je moglo da motiviše novog predsednika “Easy Carda” da donese ovakvu poslovnu odluku.

Međutim, iz ove kompanije su rekli da karte prenose svežu, zdravu i lepu sliku, a svaka pomisao da su nepristojne je nepravedna prema Jui Hatano.

“Ove kartice su pogodne da se stave u novčanik i skupljaju. Kad god ih pogledate, to će vas oraspoložiti”, izjavila je portparolka Lin Hsiao – či.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.