Izvor: B92

Murad Osman i Natalija Zakarova zadivili su svet svojim profilom na Instagramu “Follow me” pre dve godine. Ovaj put brojne uzvike oduševljenja izmamili su najnovijom serijom fotografija iz Indije.

Na društvenim mrežama često se može videti kako turisti na razne načine pokušavaju da uhvate neki originalni kadar, ili izvedu neke mnogo puta viđene ideje poput hvatanja neke znamenitosti prstima ili skakanja u vazduh.

Ali jedan zaljubljeni par nadmašio je sve slične pokušaje - zahvaljujući dobroj kompoziciji i živim bojama, Murad Osman i Natalija Zakarova dali su mnogo intimniji i fascinantniji pogled na popularna turistička mesta.

Umesto njihovih lica, u kadru se vidi Natalija s leđa, kako ispruženom rukom vodi Murada napred. Rezultat su fantastične serije fotografija, od kojih se posebno istakla nova serija iz Indije, koju možete videti na priloženim fotografijama.

*

*

*

*

*

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.