Izvor: Tanjug

Avion britanske niskotarifne kompanije Izi džet, koji je leteo iz Ženeve za Prištinu, bio je prinuđen da sleti na rimski aerodrom nakon incidenta u kojem je jedan od putnika fizički napao stjuardesu zato što je, navodno, "predugo čekao sendvič".

Cela "drama" je počela u trenutku kada je iznervirani putnik počeo da viče na osoblje, tvrdeći da "umire od gladi, a sendvič čeka satima".

Jedan od očevidaca, kako navodi zagrebački dnevnik, prepričao je scenu, precizirajući da je nezadovoljni putnik na letu "urlao" na stjuardesu, a potom ju je i udarao.

Ostali putnici stali su u njenu odbranu, dok je pilot odlučio da prizemlji avion u Rimu zbog bezbednosti. Napadnuta stjuardesa je izjavila da je "bila u šoku" i da ne može da veruje da neko tako može da reaguje zbog sendviča.

Po sletanju aviona italijanska policija je uhapsila nasilnog putnika, a njegovoj žrtvi je ukazana lekarska pomoć. Ostalih 180 putnika prevezeno je u Prištinu drugim linijama. Kompanija Izi džet je potvrdila da je došlo do napada.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.