Izvor: klix.ba

Spoljašnji izgled hotela svakako je prvo što privlači goste, a oni koji su to shvatili posluju s velikim uspehom.

Hotel "Yunak Everli" se nalazi u Urgupu u Turskoj i izgrađen je u planini. Starost stena je nemoguće odrediti, ali se veruje da su sobe u kojima gosti mogu odsesti napravljane u petom veku. Hotel je idealan za avanturiste jer oni mogu da posete podzemne gradove i skrivene pećinske crkve.

Hotel "Apostrophe" u Parizu ima moderan dizajn sa motivima drveća na fasadi. On spektakularno izgleda noću. U unutrašnjosti sobe imaju unikatan dizajn inspirisan literaturom.

Njujorški hotel "The Jade" ima fasadu vrednu divljenja. On se nalazi u 6. Aveniji u blizini Vošington Skver parka, ima 113 soba i odiše elegancijom, kako spolja, tako i u unutra.

Foto: Screenshot www.apostrophe-hotel.com

Holandski hotel "Intel" u Amsterdamu je urađen u stilu tradicionalnih zelenih kuća iz regije Zaan. Hotel ima četiri zvezdice, a njegova fasada je napravljena od ostataka sedamdeset kuća.

Australijski "Thorngrove Manor Hotel" je napravljen poput dvorca iz bajke.

Hotel "Mengaro" u Londonu je inspirisan mladalačkim duhom i grafitima.

Foto: www.facebook.com/theJadeNYC

Hotel "Castello di Monterone" u Peruđi u Italiji napravljen je u 13. veku, fasada je napravljena od kamena, a s njegovih balkona gosti imaju fantastičan pogled.

Katalonski hotel "Las Ramblas" u Barseloni ima šarenu fasadu koja privlači pažnju.

"W Hotel Los Angeles" u Westwoodu u Kaliforniji je zaista impresivan i omiljen je među slavnim ličnostima.

Ako ste u potrazi za raskoši, onda je za vas veličanstveni hotel "Parador Hostal San Marcos de Leon", koji se nalazi u Španiji. Radi se o jednom od najneobičnijih istorijskih hotela koji je izgrađen u 16. veku.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.