Izvor: Dnevnik.hr

Autor: {"id":255024,"id_news":891417,"name":"","surname":"Dnevnik.hr"}

Ovo krstarenje je namenjeno samo najbogatijim stanovnicima planete, koji uz to imaju i mnogo slobodnog vremena. Naime, traje 124 dana, i košta neverovatnih 1,2 miliona dolara.

Poznata britanska firma za luksuzna krstarenja Silversea Cruise u saradnji s turističkom agencijom Six Star Cruises, izuzetno bogatim klijentima nudi „najskuplje krstarenje svetom“. Reč je o luksuznom paket-aranžmanu koji uključuje prevoz najmodernijim kruzerom Silver Whisper po najlepšim destinacijama planete.

Transferi od vaše kuće do broda i između svih destinacija, uključuju i korištenje privatnog aviona Boeing Business Jeta, helikoptera Sikorsky i taksi službu s Phantom modelom Rolls Roysa.

silversea.com

Četiri meseca dugo krstarenje započinje u Los Anđelesu, a obuhvata posetu 28 zemalja sveta – uključujući i rajska ostrva Francuske Polinezije, Maldive, Mauricijus i Novi Zeland.

Na krstarenju jedete i pijete najluksuznije namirnice – od kavijara beluge, preko šampanjca Dom Perignon do izuzetno retkog čaja Da Hong Pao (kilogram košta 2.000 evra). Na brodu su vam u svakom trenutku dostupni obroci koje priprema kuvar nagrađen Michelinovom zvezdom.

silversea.com

Kraljevske „kabine“ na kruzeru Silver Whisper protežu se na hiljadu kvadratnih metara, sadrže luksuzno opremljenu spavaću sobu, dva odvojena kupatila prekrivena najfinijim mermerom, romantičnu trpezariju i specijalnu palubu za uživanje u neverovatnim prizorima. Po isteku ove luksuzne 124 dana duge pustolovine, „možete se povratiti u stvarnost“ u ekluzivnom naselju na Majmiju, gde vas očekuje vila s privatnim bioskopom, đakuzijem i drugim pogodnostima.

silversea.com

.

silversea.com

.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.