Izvor: Mashable

Autor: {"id":251183,"id_news":882680,"name":"","surname":"Mashable"}

Stjuart na letu australijske avio-kompanije Jetstar je na povratku sa muzičkog festivala putnicima rekao da bi bilo najbolje da svu drogu koju imaju pre sletanja bace u toalet, prenosi Mashable.

Ovo upozorenje došlo je nakon što je posadi rečeno da će na terminalu aerodroma u Sidneju biti psi za otkrivanje droge .

Mnogi od putnika u avionu vraćali su se sa trodnevnog muzičkog festivala „Splendour in the grass“.

„Rečeno nam je da nas na domaćem terminalu očekuju psi za otkrivanje droge. Ukoliko je potrebno da se rešite nečega što ne biste trebalo da imate u svom posedu, najbolje bi bilo da iskoristite toalet“, izjavio je jedan od članova posade.

Nakon ove upitne najave veliki broj putnika požurio je ka toaletu.

Avio-kompanija Jetstar potvrdila je da je putnicima ovo rečeno, kao i da se cela situacija ispituje.

„Dužni smo da putnicima pustimo unapred snimljenu poruku u vezi sa karantinom na svim letovima unutar Australije. Naše procedure takođe dozvoljavaju osoblju da ovu poruku prenesu i putem javne objave u avionu. U ovom slučaju osoblje se odlučilo upravo na to, međutim, reči kojima je to učinjeno su užasno loše odabrane. Izvinjavamo se svima koje je ova objava uvredila“, stoji u saopštenju kompanije.

Foto: Image courtesy of franky242 / FreeDigitalPhotos.net

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.