Izvor: Daily Mail

Autor: {"id":249417,"id_news":878896,"name":"","surname":"Daily Mail"}

Za mnoge mladence, medeni mesec je izgovor da bračni život započnu u luksuznom stilu, pa za takvo putovanje ne žale novac.

Foto: John Hickey-Fry / Flickr.com

Međutim, jedna turistička agencija iz Velike Britanije, ponudila im je aranžman koji malo koji par sebi može da priušti.

Ultraluksuzno putovanje košta pravo bogatstvo – 192.600 evra – a vodi mladence u najlepše delove Južne i Istočne Afrike.

Zbog paprene cene, aranžman je proglašen “najskupljim medenim mesecom na svetu” koji uz doplatu od 13.700 evra po danu nudi novopečenom bračnom paru i vožnju helikopterom nad Kejptaunom i Stonom planinom.

U aranžman je uključen i boravak u penthausu ekskluzivnog hotela V&A Waterfront i ispijanje koktela na vrhu Stone planine.

Takođe, par može ići na niz privatnih safari tura u nekim od najlepših delova Afrike, ali i vožnju Tanzanijom i boravak u luksuznim kampovima.

Mlada i mladoženja mogu uživati u lokalnim vinima koja standardnim turistima obično nisu dostupna, a do vinarija u kojima se proizvode vozi ih privatni džip sa specijalizovanim vodičem.

Druge ekskurzije uključuju posetu Masai selu, ali i praćenje gorila u Ruandi.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.