Izvor: B92

U nedavnom istraživanju sajta Trip Advisor, kao najveća smetnja u avionu navedeno je prisustvo dece, čak toliko da su mnogi u stanju da plate kartu skuplje samo ako znaju da će u avionu biti daleko od sedišta sa decom.

Jedan od najvećih strahova ljudi koji nemaju decu, jeste da se "zaglave" na letu iza deteta ili bebe koja neprestano vrišti.

Ovaj strah je toliko veliki da se jedna trećina izjasnila da bi platila avionsku kartu više samo kada bi znala da neće biti blizu dece.

Mišljenje je međutim podeljeno, kada je zabranjivanje dece i beba u prvoj klasi u pitanju. Približno 34 procenata se izjasnilo za a 36 protiv.

Jedna malazijska kompanije je u aprilu zabranila pristup deci u prednjem delu aviona, pošto se veliki broj putnika žalio na "neugodnost pri putovanju."

Pored dece u avionu, istraživanje TripAdvisora na drugo mesto iritantnih situacija u avionu smestilo je ljude zvane "agresivni spuštači sedišta."

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.