Ako se zaljubite u avionu...

Da li ste nekada upoznali zanimljivu osobu u avionu, ali ste na kraju zaboravili da razmenite brojeve telefona? Sada postoji sajt pomoću kog možete ponovo da stupite u kontakt.

Izvor:
Podeli

Let avionom je za mnoge ljude rutina - pronađete svoje mesto, odložite ručni prtljag i pripremite slušalice i omiljenu muziku kako bi tih par sati što brže prošlo.

Ali, neočekivano, do vas seda "ostvarenje vaših snova" i kada se negde na pola puta konačno osmelite da započnete konverzaciju, razgovor teče toliko glatko da vam se čini kao se poznajete ceo život.

Međutim, avion je sleteo i u toj gužvi ste se izgubili, otišli na različite strane i tek kada stignete u hotel shvatate da niste razmenili nikakve kontakte.

Upravo zbog ovakvih slučajeva 31-godišnji Australijanac odlučio je da omogući svima drugu šansu, napravivši sajt www.wemetonaplane.com.

On je svoju devojku Maju upoznao u avionu, što ga je nateralo da se zapita šta bi bilo da nisu razmenili kontakte. Kako bi je našao?

Novi sajt radi po sledećem principu: korisnici vrše pretragu detalja poput broja leta, datuma, polaznog aerodroma ili destinacije, kako bi videli da li se poklapaju sa nečijom pričom. Ako ne, pozvani su da podele svoju priču na Facebooku ili Twitteru.

Ako je neko prepozna, može da odgovori, dopiše svoje detalje ili doda tu osobu za prijatelja.

Nijedan korisnik ne plaća nadoknadu za korišćenje sajta. Umesto toga, traže se avio-kompanije koje bi mogle da budu partneri. Takođe, sajt još uvek nije do kraja završen.

„U narednoj fazi planiramo dodatne mogućnosti i pronalaženje što lakših načina za povezivanje ljudi. U izradi su nam i iPhone, iPad i Android aplikacije”, rekao je Australijanac.

Sajt je osmišljen da pomogne slučajnim poznanicima i da ne dozvoli da se ikada zapitate „Šta bi bilo da smo...?”

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Kako je italijanski postao jezik ljubavi

Italijanski jezik toliko je strastven i zavodljiv, da već na prvo slušanje osvaja srca većine turista. Ali, to nije slučajnost – brojni pesnici i umetnici vekovima su radili na razvoju ovog jezika. Saznajte u nastavku teksta nešto više o njegovoj istoriji.

Zanimljivosti četvrtak 22.06. 14:55 Komentara: 3

Monako, Vatikan.... Šta kada je država premala za aerodrom?

Na površini Međunarodnog aerodroma Dubai moglo bi stati 14 država veličine Monaka. Ipak, ova mala mediteranska kneževina igra važnu ulogu na polju avijacije. Najmanja zemlja na svetu korene ima u političkim dogovorima u eri putovanja na konjima, ali moderno doba nameće stalnu potrebu za razvojem avionskog saobraćaja.

Zanimljivosti utorak 20.06. 17:40 Komentara: 4
strana 1 od 684 idi na stranu