Izvor: B92

Avio - kompanija Ryanair planira da uvede puštanje pornića za vreme letova.

Izvršni direktor irske avio-kompanije Ryanair Majkl O'Liri rekao je da ovaj prevoznik planira da ponudi svojim putnicima porniće tokom leta.

"Naravno da porno filmove nećemo prikazivati na velikim ekranima tako da svi mogu da gledaju. Putnici koji to žele gledaće ih na svojim uređajima," rekao je O'Liri.

Ryanair će putnicima ponuditi specijalnu aplikaciju za pametne telefone, tako da će imati potpunu privatnost, a i neće uznemiravati druge koji to ne žele da gledaju. Ovaj servis omogućiće putnicima i da se kockaju i igraju igrice. U kompaniji kažu da će im za ostvarivanje ovog plana biti potrebno još najmanje godinu dana, da bi se pozabavili tehničkim pitanjima, kao i pitanjem isplativosti.

Iz ove avio-kompanije su i ranije stizale "interesantne" ideje. Izvršni direktor je prošlog meseca rekao da planira da ukloni toalete iz aviona (da ostavi samo jedan po avionu) kako bi napravio prostora za dodatna sedišta. Pre toga je predlagao da se korišćenje toaleta u avionu dodatno naplaćuje.
Veliku pažnju privukla je i ideja ove kompanije da uvede mesta za stajanje, za koja bi karta koštala samo pet evra.

Najveći evropski low cost avioprevoznik saopštio je da je zarada kompanije dostigla 543,5 miliona evra u prvih šest meseci, u poređenju sa 451,9 miliona evra u istom periodu 2010. Oni su procenili da će zarada na godišnjem nivou biti oko 10 procenata. Usluge Ryanair-a je prošle godine koristilo 70 miliona putnika.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.