Izvor: B92

Radnica obezbeđenja na aerodromu u Njujorku dobila je otkaz zato što je jednom od putnika predala rukom napisanu poruku "Ti si ružan!!!"

Incident se dogodio u junu, ali se za njega saznalo ove nedelje, nakon što je putnik Nil Strasner dobio snimak nadzorne kamere i postavio ga na Jutjub.

Na snimku sa međunarodnog aerodroma "Grejter Ročester" vidi se kako radnica obezbeđenja daje Strasneru poruku, nakon što je on prošao kroz detektor metala.

Strasner kaže da u tom trenutku nije razmišlajo o poruci i da je nastavio ka izlazu, ali je radnica za njim povikala: "Hoćeš li da pročitaš poruku?"

Kada je to uradio, ona je počela da se smeje, a on se kasnije požalio njenim supervizorima. Služba za saobraćajnu bezbednost saopštila je da je žena radila kao pripadnik obezbeđenja po ugovoru, i istakla da ima nultu toleranciju za takvu vrstu ponašanja zaposlenih.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.