Izvor: B92

Dvadesetpetogodišnja Safira Alen ukrcala se samovoljno u avion kompanije Spirit erlajns, iako je prethodno zakasnila na ukrcavanje. Da stvar bude bizarnija, sve vreme je uživo prenosila incident na Fejsbuku.

Uprkos tome što su je osoblje i radnik obezbeđenja zamolili da izađe, rekla je da "ne ide nigde", i da "nije ona kriva što je avio-kompanija zatvorila ulaz 20 minuta ranije nego što je trebalo".

Ona je u jednom trenutku rekla da je platila dodatnu sumu da uđe u avion, i da nije u redu što joj je čak i nakon toga rečeno da izađe.

Videvši da rešena da ostane u avionu i da je toliko besna da je počela da koristi pogrdne termine i sprema se za fizički obračun, osoblje je pozvalo policiju i zamolilo ostale putnike da se iskrcaju iz aviona.

Policija, s druge strane, navodi da je Alen jednostavno protrčala kroz ulaz kada joj je rečeno da je zakasnila.

Ona se nedelju dana nakon toga zvanično izvinila na Fejsbuku.

"Delite, molim, da bi svi videli da sam jedna od najkul najskromnijih žena koje ćete ikad upoznati", napisala je.

"Izvinjavam se ako sam bilo koga dovela u nepriliku! Ali, u isto vreme! Stojim iza svih ljudi koji su doživeli da ih ova kompanija odere i optuži ih, iako su platili njene usluge", dodala je.

Incident se dogodio na liniji Atlanta-Las Vegas.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.