Izvor: Tanjug

Sve glavne turističke destinacije u Pomoravskom okrugu: Muzej voštanih figura, ZOO, Akva prak u Jagodini, Resavska pećina kod Despotovca, Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu, radiće i za Vaskršnje praznike puno radno vreme i bez promenjene cene ulaznica.

Za posetu Resavskoj pećini je veliko interesovanje, "zovu, najavljuju se individulane i grupne posete", izjavila je danas Tanjugu direktorka J.P "Rasavska pećina" Milica Petrović.

"Najavila je dolazak i jedna grupa turista iz Japana", rekla je Petrovićeva i dodala da je to ove godine četvrta grupa Japanaca koja posećuje Resavsku pećinu.

Puno radno vreme radiće i Prirodnjački centara, a za porodice posetioce je ustanovljena jedinstvena cena od 1.000 dinara, bez obzira na broj članova, izjavila je Tanjugu direktorica centra Sanja Đurđević.

Inače, pojedinačna ulaznica u Prirodnjački centar za odrasle košta 500 dinara.

U ovoj ustanovi za Vaskršnje praznike pripremili su i popust na specijalitete restorana Prirodnjačkog centra, a cela ova sedmica je u znaku Vaskrsa, farbaju se jaja, prikazuju filmovi, dodala je Đurđević.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.