Izvor: B92

Gradnja najvećeg kruzera na svetu trajala je tri godine i sada je brod nazvan Simfonija mora spreman za svoje prvo mediteransko putovanje na koje kreće 7. aprila iz Barselone.

Na brodu će se nalaziti čak 2.200 članova posade iz 77 zemalja. Njegova „kuća“ će biti luka u Barseloni od proleća, pa sve do novembra.

Osim klasičnih sadržaja na kruzerima ovaj će imati Flow Rider, simulator za surfovanje i dve velike veštačke stene sa kojih se pruža pogled sa visine. Takođe, putnici će imati priliku da iskuse Bitku za Planetu Z, tačnije lasersku igru i Escape the Rubicon, sobu za bekstvo iz koje može da se izađe samo ako se prvo reši zagonetka.

Symphony of the Seas je dugačak 362 metra, a visok 71 metra, a ugostiće 5.518 gostiju u 2.759 soba.

“Čast nam je da predstavimo novog člana porodice“, rekao je predsednik i CEO kompanije Rojal Karibijan Majkl Bejli. – “Simfoni će porodična letovanja dovesti na potpuno novi nivo i ponuditi opcije koje se nikada do sada nisu nalazile na jednom mestu.“.

Zavirite u novi najveći kruzer na svetu i pogledajte kako on izgleda:

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.