Izvor: B92

Dvoje tinejdžera tvrdi da im je jedan hotel sa četiri zvezdice zabranio pristup zbog zloupotrebe popusta na sajtu booking.com.

Devetnaestogodišnji Luk Donovan i 18-godišnja Tejlor Perkins odseli su uz poklon vaučer u hotelu Rojal u Kardifu u Velikoj Britaniji čak šest puta u jednom mesecu, nakon čega je reagovao šef hotela.

Osoblje navodi da su tinejdžeri u jednom trenutku postali suviše problematični i da su počeli stalno da se žale. U jednom trenutku smetala su im vrata koja se ne zaključavaju kako treba, u drugom im je smetala hladna voda u kupatilu, prenosi Vels onlajn.

"Šef hotela nam je sledećeg jutra rekao da zloupotrebljavamo gostoprimstvo hotela i da postajemo suviše naporni za osoblje", rekao je Luk.

"Takođe se požalio što smo u hotel došli putem rezervacije na sajtu booking.com, i rekao da bi umesto toga više voleo novac na računu. Ponudio mi je 45 funti u zamenu za to da se 'više nikada ne vratimo'", dodao je.

Luk kaže da je bio šokiran.

"Rekao sam mu da smo mogli da odsednemo u hotelu jer ga volimo i njegove smo verne mušterije. Platili smo svoj deo, i nije naša krivica što sajt nudi popust vernim gostima", objasnio je.

Portparol hotela odbio je da detaljno komentariše, kako mediji ne bi istrgli neki deo izjave van konteksta ili favorizovali samo jednu stranu.

"Uprkos tome što se uvek trudimo da gosti sve vreme imaju svu našu pažnju, svesni smo činjenice da nekad ne možemo da zadovoljimo potrebe svih gostiju u svakom trenutku, koliko god se trudili. Cilj osoblja hotela jeste da sve goste tretira sa ultimativnim poštovanjem, ljubaznošću i profesionalnošću, tako da od gostiju očekujemo da uzvrate na isti način", rekao je.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.