Izvor: B92

Hoteli često ispunjavaju sve zahteva svojih gostiju. Međutim, jedan hotel otišao je korak dalje, pa je ispunio želju gostu koji je tražio da u apartmanu pored kreveta zatekne fotografiju glumca Džefa Goldbluma. I više od toga.

Gost je naveo da je u šali poslao mejl hotelu u Singapuru tražeći "privlačnu“ fotografiju glumca u delimično raskopčanoj košulji koja će stajati na noćnom stočiću, pored kreveta.

Kada je turista stigao u sobu sa svojom ženom ostao je zatečen videvši da je njegov zahtev zaista ispunjen. I ne samo to. Na svakom koraku nalazile su se fotografije glumca.

"Goldblum se nalazio čak i na jastuku. Fotografije su bile i u hodniku, iznad TV-a, na ogledalu u kupatilu...“, napisao je gost na Reditu.

U kupatilu se nalazila fotografija obnaženog glumca sa zlatnim lancem i dužom kosom. Iznad kreveta dočekao ga je kolaž Goldblumovih fotografija sa porukom dobrodošlice.

"Shvatio sam, dobro odrađeno“, napisao je gost uz objavljene fotografije, nakon primedbe da jedino nije bilo fotografije kakvu je tražio.

Iz hotela su rekli da su navikli da primaju neobične zahteve.

"Naši gosti dolaze iz različitih krajeva sveta i uvek se trudimo da ispunimo njihove zahteve, a njihovo iskustvo učinimo nezaboravnim. Dajemo sve od sebe da nekoga ne odbijemo. Ako je reč o nečemu što ne možemo da uradimo, pronađemo alternativu.“

Jeff Goldblum Request Escalates Quickly

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.