Izvor: Beta

Putnicima na krstarenju u Južnom Pacifiku putovanje se pretvorilo u "krstarenje iz pakla" zbog višednevnih svađa i tuča koje je izazvala proširena 23-očlana porodica, pa su se neki gosti zaključali u kabine kako bi izbegli nasilje.

Brod "Karnival Ledžend" u subotu je stigao u svoju matičnu luku u Melburnu, dan pošto je izgrednička porodica iskrcana iz plovila na vanrednom pristajanju u Novom Južnom Velsu, prenosi agencija AP.

Policija je saopštila da se incident ispituje, a operator putovanja se izvinio zbog remetilačkog ponašanja porodične grupe koja je iskrcana sa kruzera. Putnici su rekli da su članovi pomenute porodice stalno izazivali svađe sa drugim gostima.

Putnica Lisa Bolito rekla je novinarima da je "velika italijanska porodica" danima napadala Australijance na brodu, da su ljudi bili davljeni i udarani. Ona je takođe kritikovala menadžment broda zbog nereagovanja.

Niz tuča pretvorile su brod od raja za odmor u borilački klub, piše američki list Ju-Es-Ej Tudej.

Nekoliko tuča izbilo je tokom desetodnevnog krstarenja, a na dva video snimka mogu se videte gosti kako razmenjuju udarce pored bazena i u noćnom klubu broda.

Putnici su opisali putovanje kao "krstarenje iz pakla".

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.